Heren 41 Ivoor Nike Sportschoenen Max Prime Eu Air HqwH7yZzTx

Huîs van Troost is een locatie met diverse mogelijkheden voor een waardig afscheid.
Adidas Adipure Ottoman Polo New Adidas Adipure Hier neemt u op uw eigen wijze afscheid van uw dierbare zonder tijdsdruk.

 

Huis van Troost

In het ‘Huîs van Troost’ in Veghel geven we mensen de tijd om Blauw Dames Taylor Star Converse Chuck All qXS7qAw op een manier die bij hun past.

Er kan gekozen worden voor een dagdeel; ochtend, middag of avond. Zo kunnen naasten in alle rust een ceremonie houden en vervolgens een passend arrangement of drankje gebruiken in het horeca gedeelte genaamd Zaal ‘Coîre’. Aansluitend kan de familie in besloten kring hun dierbare begeleiden naar het crematorium of begraafplaats.

Noorwegen Xxl Heren Sweater Dale Masculine Blauw Kristian Of gTx85aU

In de tijd voorafgaand aan de uitvaart kan men gebruik maken van onze faciliteiten: een ‘familiesuîte’ en de ’24-uurs kamer’ die persoonlijk ingericht kunnen worden en waar de naasten zelf een sleutel van krijgen. Er is ook een huiselijke verzorgingskamer en een ruime aula. Deze beschikt over 152 zitplaatsen aangevuld met comfortabele staanplaatsen, maar de aula is ook te verkleinen voor een kleiner gezelschap. Er zijn optimale beeld- en geluidsfaciliteiten, streaming, ringleiding en een perfecte akoestiek.

Adidas Polo Adipure Adipure New Ottoman Adidas
Adidas Ottoman Adipure New Adidas Polo Adipure wYTf4Wfqx0 Adidas Ottoman Adipure New Adidas Polo Adipure wYTf4Wfqx0
 
 
Zwart Sweater Xl Feminine Dames Dale Of Norway St Moritz Rg00vqY