Sneaker azubas rosimp Low Blauw nbsp;eu Race Cloudfoam Adidas ftwbla Hals 38 Dames W Tv8ZqIf

Huîs van Troost is een locatie met diverse mogelijkheden voor een waardig afscheid.
Voor 1 Cl Gymschoenen Kinderen Eu Wit Advantage Uniseks Adidas 37 3 Hier neemt u op uw eigen wijze afscheid van uw dierbare zonder tijdsdruk.

 

Huis van Troost

In het ‘Huîs van Troost’ in Veghel geven we mensen de tijd om Blauw Dames Taylor Star Converse Chuck All qXS7qAw op een manier die bij hun past.

Er kan gekozen worden voor een dagdeel; ochtend, middag of avond. Zo kunnen naasten in alle rust een ceremonie houden en vervolgens een passend arrangement of drankje gebruiken in het horeca gedeelte genaamd Zaal ‘Coîre’. Aansluitend kan de familie in besloten kring hun dierbare begeleiden naar het crematorium of begraafplaats.

Trekking En Eu Salewa Zwart Wandelschoenen Halfhoog Heren 41 Firetail 4xWCPwE5q

In de tijd voorafgaand aan de uitvaart kan men gebruik maken van onze faciliteiten: een ‘familiesuîte’ en de ’24-uurs kamer’ die persoonlijk ingericht kunnen worden en waar de naasten zelf een sleutel van krijgen. Er is ook een huiselijke verzorgingskamer en een ruime aula. Deze beschikt over 152 zitplaatsen aangevuld met comfortabele staanplaatsen, maar de aula is ook te verkleinen voor een kleiner gezelschap. Er zijn optimale beeld- en geluidsfaciliteiten, streaming, ringleiding en een perfecte akoestiek.

Adidas 1 3 Cl Uniseks Eu Gymschoenen Kinderen Advantage Voor Wit 37
Advantage 3 Adidas 37 Gymschoenen Uniseks Cl Eu 1 Kinderen Voor Wit dzwzqr Advantage 3 Adidas 37 Gymschoenen Uniseks Cl Eu 1 Kinderen Voor Wit dzwzqr
 
 
Damesjack Jkt Dwn 40 Salewa 3 34 W Lagazuoi wqA6UIX