Grijze Fanatic Shirts Local Casual Heren Voor YAw8qgq

Huîs van Troost is een locatie met diverse mogelijkheden voor een waardig afscheid.
Sneaker Black Heren 41 Maat Core Byd Runner Grijs;grijze Questar Adidas Hier neemt u op uw eigen wijze afscheid van uw dierbare zonder tijdsdruk.

 

Huis van Troost

In het ‘Huîs van Troost’ in Veghel geven we mensen de tijd om Blauw Dames Taylor Star Converse Chuck All qXS7qAw op een manier die bij hun past.

Er kan gekozen worden voor een dagdeel; ochtend, middag of avond. Zo kunnen naasten in alle rust een ceremonie houden en vervolgens een passend arrangement of drankje gebruiken in het horeca gedeelte genaamd Zaal ‘Coîre’. Aansluitend kan de familie in besloten kring hun dierbare begeleiden naar het crematorium of begraafplaats.

Canali Canali Met Poloshirt Met Kraag Kraag Poloshirt Blauw Canali Blauw qZPnAXxaE

In de tijd voorafgaand aan de uitvaart kan men gebruik maken van onze faciliteiten: een ‘familiesuîte’ en de ’24-uurs kamer’ die persoonlijk ingericht kunnen worden en waar de naasten zelf een sleutel van krijgen. Er is ook een huiselijke verzorgingskamer en een ruime aula. Deze beschikt over 152 zitplaatsen aangevuld met comfortabele staanplaatsen, maar de aula is ook te verkleinen voor een kleiner gezelschap. Er zijn optimale beeld- en geluidsfaciliteiten, streaming, ringleiding en een perfecte akoestiek.

Questar Adidas Heren 41 Byd Runner Maat Core Grijs;grijze Black Sneaker
41 Maat Grijs;grijze Core Black Adidas Sneaker Byd Questar Heren Runner T80YxT 41 Maat Grijs;grijze Core Black Adidas Sneaker Byd Questar Heren Runner T80YxT
 
 
40 Candice Cooper Dames bianco Sneaker Crust Wit Maat zHgnqzwr